Wanneer, Waar, Wat

Wanneer? 14-07-2017!

14-07-2017 is er weer een leuk familie uitje.

Stichting Zitmaaierrace Rectum-Ypelo gaat voor de 11e keer van start. Ronkende motoren spingkussen voor de kinderen en ander vemaak, waarbij gezelligheid onder het genot van spectaculaire races en een hapje en een drankje centraal staan. Kortom voor jong en oud en voor elk wat wils.
We starten de avond om 18:00. Kom je ook samen met ons genieten van deze gezelligheid!

 

Waar? ter hoogte van Ypeloschoolweg 8 te Wierden!

Het evenementen terrein bevindt zich ter hoogte van ypeloschoolweg 8, zie ook de locatiekaart onderaan deze pagina. Op het terrein is naast het circuit welke speciaal voor het evenement aangelegd wordt ook vertier voor jong en oud. Ook de innerlijke mens wordt goed verzorgt! Kortom geen enkele reden om niet van de partij te zijn!

 

Wat? Het Overijssels kampioenschap Zitmaaierrace!

Het evenement is volledig gratis toegankelijk en daarmee het supersnelle uitje voor het hele gezin, zitmaaierracen is een hele toegankelijke sport tussen de manches door is er de mogelijkheid om de machines te bekijken op het rennerskwartier en om een praatje te maken met de coureurs. Voor de kinderen zal er het nodige vertier zijn en ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Kom dus gezellig kijken! In het Overijssels kampioenschap wordt gereden in 4 verschillende klasses welke onderverdeeld zijn in 5 groepen. Dit loopt uiteen van superstandaard machines welke de meeste overeenkomsten hebben met standaard zitmaaiers, tot specialmachines welke met snelheden van ca. 80 km/h over de baan stuiven.

 

De wedstrijd en het Overijssels kampioenschap zitmaaierrace wordt gecoördindeerd door het Twents Zitmaaier Team. De huidige tussenstand van het kampioenschap is te vinden op de website van het Twents Zitmaaier Team www.twentszitmaaierteam.nl. Tevens is op de website veel informatie te vinden over het zitmaaierracen en het Overijssels kampioenschap.

Dank aan onze sponsoren: