home

zitmaaierrace Rectum - Ypelo 2016

18 juni aanvang 15:30

Zitmaaierrace Rectum Ypelo viert dit jaar haar 10 jarige bestaan.

Een jaarlijks evenement wat klein begon. In het begin waren er twee buurtgenoten die een omgebouwde zitmaaier in de schuur in elkaar hadden gezet. Klaar voor een wedstrijdje met elkaar! 

Enkele buurtbewoners kwamen kijken en beleefden samen veel plezier! Al snel kwam de uitspraak: Dat muw wier doo. Daar liet men dan ook letterlijk geen gras over groeien. Met een handje vrijwilligers werd er een plan van aanpak gemaakt. Tot op de dag van vandaag kunt u bij de Zitmaaierrace Rectum Ypelo terecht voor een internationaal evenement heerlijk dagje plezier voor jong en oud. Voor de kinderen is er van alles te doen. Van een springkussen tot aan eens stormbaan. Maar ook de volwassenen kunnen hun hart ophalen. Genieten van de snelle zitmaaiers onder het genot van een hapje en een drankje. Dit jaar hebben wij het evenement uitgebreid met internationale rijders een fair wat net als vorig jaar ook voor veel gezelligheid met zicht mee brengt. Ook zijn er veel oude trekkers te bezichtigen. Natuurlijk is er de hele middag een bomvol progamma met snelle zitmaaiers . Dit jaar hebben we een bijzondere verrassing in verband met ons 10 jarige jubileum. Iets wat je echt moet zien! De veiligheid voor onze toeschouwers geborgen om de mooie gepimpte machines te aanschouwen. Dit jaar wordt het evenement gehouden aan de Ypeloschoolweg 8 waar we hebben gekozen met de 10e editie voor een grote baan, zodat er de races nog spectaculairder zijn. 

Het evenement wordt op bijzondere wijze geopend! Kortom een mooi evenement voor jong en oud waar u kunt genieten van een leuke dag waar gezelligheid en sfeer de sleutel woorden zijn. Wij als organisatie zouden het fijn vinden dat we 18-06-2015 mogen ontmoeten om 15:30 uur tot in de late uren. Wij zien u graag 18 juni! Het bestuur Zitmaaierrace Rectum Ypelo 

bezoek en like onze facebook pagina!  

Onze dank gaat uit naar diverse buurtbewoners, vrijwilligers en sponsoren welke wederom hun medewerking verlenen aan dit fantastische evenement! 

De organisatie van zitmaaierrace Rectum-Ypelo kan niet zonder haar vrijwilligers en sponsoren, het bestuur is daarom zeer trots op deze dol enthousiaste mensen waarmee we het elk jaar weer voor elkaar krijgen om er een onvergetelijke avond van te maken!

onze vaste sponsoren zijn wij zeer dankbaar. Maar wij zijn altijd opzoek naar nieuwe sponsoren om de continuiteit van het evenement te waarborgen. Mocht u intresse hebben of benieuwd zijn naar de sponsormogelijkheden bezoek dan onze sponsor informatiepagina.  


Stichting Zitmaaierrace Rectum-Ypelo,